Свържи се с нас: 
 +359885010505 
           

Меню
Меню

Сортиране

Марки

Вид

Ценови диапазон

Quadralite

Quadralite

От 2007 г. Quadralite предоставя най-добрите решения за осветление в студио и фотография на място, за да задоволи всички професионалисти и ентусиасти на фотографията. Продуктите с марка Quadralite  перфектна комбинация от високо качество и достъпна цена. Quadralite гарантира, че продуктите отговарят на най-високите очаквания и правят всичко възможно да ги развиват непрекъснато.   Quadralite предлагат  не само светкавици за фотоапарат , но и широка гама от модификатори , позволяващи моделиране на светлината по лесен и ефективен начин. Екипировка подходяща не само за големи професионални фотостудия . Всички фотографски ентусиасти ще намерят комплекти , изработени по поръчка, които идват в удобни комплекти и ще обзаведат студиата си с незаменим комплект оборудване, включително и по-малки аксесоари.

Quadralite

Quadralite Изображение

От 2007 г. Quadralite предоставя най-добрите решения за осветление в студио и фотография на място, за да задоволи всички професионалисти и ентусиасти на фотографията. Продуктите с марка Quadralite  перфектна комбинация от високо качество и достъпна цена. Quadralite гарантира, че продуктите отговарят на най-високите очаквания и правят всичко възможно да ги развиват непрекъснато.
 

Quadralite предлагат  не само светкавици за фотоапарат, но и широка гама от модификатори , позволяващи моделиране на светлината по лесен и ефективен начин. Екипировка подходяща не само за големи професионални фотостудия. Всички фотографски ентусиасти ще намерят комплекти , изработени по поръчка, които идват в удобни комплекти и ще обзаведат студиата си с незаменим комплект оборудване, включително и по-малки аксесоари.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки